Sikringsskap

Sikringsskap fra Oslo Elektriske AS

Sikringsskapet er bygningens elektriske kjerne. Hovedjobben til sikringsskapet er å forhindrer overbelastning på bygningens elektriske ledningssystem. Derfor er det viktig å vite at det er i forskriftsmessig stand slik at du unngår feil på det elektriske anlegget, eller i verste fall brann.

Utviklingen av sikringsskap har i de siste årene utviklet seg til å bli betydelig sikrere, spesielt med tanke på ulike farer.

Kravene i dag er mye større enn før til avdekninger og kapslinger, og skapene har også fått en betydelig bedre design. Mange sikringsskap i bygninger er gamle og bør skiftes til nye for å sikres mot brannfare.Sjekk ditt gamle sikringsskap

Når det gjelder sikringer og annet utstyr, har oppjustering av forskrifter og normer fremtvunget andre krav og utforminger til utstyret, og vi leverer i dag normalt sikringsautomater med integrerte jordfeilbryterfunksjoner for alle boliginstallasjoner.

Sikringsautomater har normalt noe mindre overbelastningsevne enn de gamle skrusikringene (UZ) og det kan derfor være lurt å foreta en oppgradering av for eksempel hovedsikringer til boligen når man bygger om skapet, samt å supplere med flere kurser.


Vi hjelper deg med sjekk, rehabilitering og bytte av sikringsskap

Oslo Elektriske AS kan gi deg et raskt pristilbud på bytte av sikringer og avdekninger.

Vi trenger oppgitt antall kurssikringer, størrelse på hovedsikring, antall sikringer (faser) på hovedsikringen og oppgradering til dagens forskrifter.

Ta kontakt med oss i dag dersom dere ønsker mer informasjon om sikringsskap.