Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Varmestyring

Varmestyring kan utføres med de enkleste termostater på selve varmekilden

Glamox enkleste ET Glamox programerbare DT Glamox radiostyrt Harmony.

Til trådløse løsninger som kan styre lys og varme, og systemer som kan styres via PC eller mobiltelefoner (hyttestyringer).


Med nye nøyaktige termostater fra Nobø får du en jevn og fin varme i rommet

Nobø NCU 1R

Enkel betjening for å justere komforttemperatur. Beregnet for bruk sammen med Nobø Energy Control, men kan også benyttes uten styresystem.

Nobø NCU 2R

Innstilling av komforttemperatur, sparetemperatur og lokal overstyring. Tydelig display med bakgrunnsbelysning som viser temperatur og status.
Beregnet for bruk sammen med Nobø Energy Control, men kan også benyttes uten styresystem.

Nobø NCU ER

Ingen lokal betjening. Beregnet for bruk sammen med Nobø Energy Control. Ideell for barnehager, skoler og andre bygg og rom hvor man ønsker å unngå utilsiktet justering av temperaturen.

Med trådløse radiosignaler kan man utvide brukervenligheten, samt få flere goder med på kjøpet, som for eksempel skru av TV/video, starte motorvarmer og en hel del andre funksjoner.

Applikasjon

Appen laster du ned via App-store eller Google Play.

Nobø HUB

Styresentral for bruk mot Nobø mottakere. Styres ved hjelp av App for nettbrett og smarttelefon. I tillegg trenger man en trådløsrouter.

Nobø SWITCH

Bryterpanel for enkel overstyring av Nobø Energy Control (kjøpes seperat). Integrert temperaturføler. Les temperatur via app.

Varmestyring fra Nobø